TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJA

Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä liiketoimintatiedon avulla ja visioimme tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Vuonna 2001 perustettu Aureolis Oy on Business Intelligence -alueeseen keskittynyt asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme menestymään liiketoimintatiedon avulla. Visiomme on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon jalostamisessa ja tiedolla johtamisessa. Tuomme asiakkaillemme aktiivisesti uusia ajatuksia ja innovoimme sekä visioimme yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä. Tuemme asiakkaitamme BI-alueen kehittämisen kaikissa vaiheissa suunnittelu-, toteutus- ja ylläpitopalvelujemme avulla. Palvelumme kattavat koko BI-alueen tietovarastoinnista raportointiin ja analytiikkaan sekä tiedolla johtamiseen. Tarjoamme myös BI-alueen koulutusta.

Asiakkuutemme perustuvat pitkäjänteiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön sekä hyvään ymmärrykseen asiakkaidemme liiketoiminnallisista ja teknisistä vaatimuksista. Olemme asiakkaidemme asiantunteva, luotettava sekä joustava kumppani. Asiakkaamme ovat eri toimialojen keskisuuria ja suuria yrityksiä, meillä on vahvaa erityisosaamista finanssialan asiakkuuksista.

Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet. Lisäksi hyödynnämme BI-ratkaisuissamme kehittämiämme ohjelmistokomponentteja. Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä BI-alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa. Käytämme projektitoimituksissamme ketteriä menetelmiä.

Perustettu

2001

Henkilöstö

150

Projekteja

2000

Toimipisteitä

3

Aureoliksessa työskentelee lähes 150 BI-alueen asiantuntijaa. Toimipisteissämme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli noin 8,5 milj. euroa ja yhdessä Aureolikseen 2017 yhdistyneen Eximia Business Intelligence Oy:n kanssa noin 12,5 milj. euroa. Tammikuussa 2018 Aureolikseen yhdistyneen Perigeumin liikevaihto vuonna 2017 oli noin 2,6 milj. euroa.

Arvomme ovat asiakastyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi, laatu ja kannattavuus.
Aureolis

Asiakastyytyväisyys

Päämääränämme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Avoimuus, sujuva kommunikointi sekä joustavuus kuvaavat tapaamme toimia. Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen asiakassuhde.

Aureolis

Henkilöstön hyvinvointi

Panostamme henkilökunnan viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen. Kehittymiseen kannustava ilmapiiri ja avoin vuorovaikutus ovat perusta motivoituneelle, osaavalle ja sitoutuneelle henkilöstölle.

Aureolis

Laatu

Tuotamme laadukkaita ratkaisuja ja palveluja asiakkaidemme tarpeisiin. Saavutamme laatutavoitteemme kouluttamalla henkilöstöämme aktiivisesti ja toimimalla yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Aureolis

Kannattavuus

Kannattava ja kustannustehokas liiketoiminta antaa meille mahdollisuuden toimintamme kehittämiseen. Se luo perustan henkilöstön hyvinvoinnille ja mahdollistaa liiketoimintamenestyksemme.