TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJA

Kasvatamme asiakkaidemme kilpailukykyä liiketoimintatiedon avulla ja visioimme tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Vuonna 2001 perustettu Aureolis Oy on tiedolla johtamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme menestymään liiketoimintatiedon avulla. Visiomme on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon jalostamisessa ja tiedolla johtamisessa. Tuomme asiakkaillemme aktiivisesti uusia ajatuksia ja innovoimme sekä visioimme yhdessä asiakkaan kanssa tulevaisuuden tiedolla johtamisen ratkaisuja.

Missiomme on tehdä asiakkaistamme kilpailukykyisempiä. Tuemme asiakkaitamme tieto-ohjautuvuuden jatkuvassa kehittämisessä. Palvelumme kattavat liiketoimintatiedon hyödyntämisen koko prosessin tietovarastoinnista raportointiin ja analytiikkaan sekä tiedolla johtamisen tukeen. Tarjoamme myös tiedolla johtamisen koulutuspalveluja.

Asiakkuutemme perustuvat pitkäjänteiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön sekä hyvään ymmärrykseen asiakkaidemme liiketoiminnallisista ja teknisistä vaatimuksista. Olemme asiakkaidemme asiantunteva, luotettava sekä joustava kumppani. Asiakkaamme ovat eri toimialojen keskisuuria ja suuria yrityksiä, meillä on vahvaa erityisosaamista finanssialan asiakkuuksista.

Olemme teknologiariippumattomia ja valitsemme yhdessä asiakkaidemme kanssa heille parhaiten sopivat menetelmät sekä välineet. Lisäksi hyödynnämme tiedolla johtamisen ratkaisuissamme kehittämiämme ohjelmistokomponentteja. Olemme solmineet kumppanisopimuksen ja teemme yhteistyötä alueen merkittävimpien teknologiatoimittajien kanssa. Käytämme projektitoimituksissamme ketteriä menetelmiä.

Perustettu

2001

Henkilöstö

140

Projekteja

2000

Toimipisteitä

3

Aureoliksessa työskentelee 140 tiedolla johtamisen asiantuntijaa. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Lappeenrannassa.
Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 14 milj. euroa. Aureolis on Viria Oyj:n tytäryhtiö. Viria on turva- ja tietoliiketoimintaan keskittynyt yritys, jossa työskentelee lähes 700 henkilöä 21 paikkakunnalla. Virian liikevaihto on n. 100 M€.

Arvomme ovat asiakastyytyväisyys, henkilöstön hyvinvointi, laatu ja kannattavuus.
Aureolis

Asiakastyytyväisyys

Päämääränämme on ylittää asiakkaidemme odotukset. Avoimuus, sujuva kommunikointi sekä joustavuus kuvaavat tapaamme toimia. Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen asiakassuhde.

Aureolis

Henkilöstön hyvinvointi

Panostamme henkilökunnan viihtyvyyteen ja osaamisen kehittämiseen. Kehittymiseen kannustava ilmapiiri ja avoin vuorovaikutus ovat perusta motivoituneelle, osaavalle ja sitoutuneelle henkilöstölle.

Aureolis

Laatu

Tuotamme laadukkaita ratkaisuja ja palveluja asiakkaidemme tarpeisiin. Saavutamme laatutavoitteemme kouluttamalla henkilöstöämme aktiivisesti ja toimimalla yhteistyössä kumppaniemme kanssa.

Aureolis

Kannattavuus

Kannattava ja kustannustehokas liiketoiminta antaa meille mahdollisuuden toimintamme kehittämiseen. Se luo perustan henkilöstön hyvinvoinnille ja mahdollistaa liiketoimintamenestyksemme.