Webinaari: Tiedolla johtamisen nousukiito – miten varmistan työntekijöiden pysymisen kehityksen kyydissä

Datan määrä on kasvanut eksponentiaalisesti samalla, kun teknologian kehittyminen on mahdollistanut sen hyödyntämisen täysin uusilla tavoilla. Datalukutaidon painopistealueet ovat muuttuneet. Olethan päivittänyt asiantuntijoidesi osaamisen tälle vuosituhannelle?

Datanlukutaito on laaja ja vaativa kokonaisuus. Olennaista on tunnistaa, millaisia uusia vaatimuksia viimeaikainen kehitys asettaa asiantuntijoille ja organisaatioille. Ota pääsi pois pensaasta ja tule kuulemaan, miten pääset loikkimaan kehityksen etujoukkoihin.

Webinaari järjestetään ke 12.2. klo 14:00 ja se kestää n. 40 min. Webinaari soveltuu kaikille, jotka haluavat oppia, mitä datalukutaito on ja mihin suuntaan sitä kannattaa kehittää

Webinaarissa tarkastellaan sitä, miten asiantuntijoiden työ muuttuu ja miten siihen kannattaa valmistautua:

  • Miten valmistaudun datatulvaan – älä anna enonkaan pudota veneestä
  • Nosta tiedolla johtamisen maturiteettitasoa
  • Temppu ja miten se tehdään – varmista organisaatiosi kehittyminen tieto-ohjautuvaksi

Webinaarin puhujana toimi Aureoliksen Lead Knowledge Management Advisor Hanna Pakka. Hannalla on 20 vuoden laaja kokemus BI-järjestelmien kehittämisestä. Hän on ollut urallaan mukana toimitusketjun jokaisessa vaiheessa sekä asiakkaan että toimittajan edustajana. Hannalla tekninen asiantuntemus ja kokemus yhdistyvät vahvaan liiketoimintaymmärrykseen sekä kykyyn tulkita liiketoimintatarpeita ja hahmottaa niitä parhaiten vastaavat ratkaisut.