Koulutusta ja monipuolisia uramahdollisuuksia

13.02.2019

Kiinnostaako, millainen työpaikka Aureolis on? Nyt on tarjolla sisäpiirin tietoa työntekijöiltämme!

Kuka olet ja mitä teet Aureoliksessa?

Olen Mikko Anttila, BI-arkkitehti ja olen työskennellyt Aureoliksessa vuoden verran. Tulin taloon yrityskaupan kautta. Aikaisemmin työskentelin noin kahdeksan vuotta Eximiassa. Tunsin Aureoliksen jo ennalta käsin ja tykkään etenkin työtovereista.

Teen asiakkailla aika monenlaista hommaa ja olen vähän sellainen yleismies. Olen mukana suunnittelemassa ja määrittelemässä hommia, ja tämän jälkeen myös teen näitä töitä itse. Olen erityisesti Microsoft-teknologioiden erikoismies.

Millainen tausta ja koulutus sinulla on?

Olen opiskellut IT-insinööriksi. Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut tietotekniikasta ja sähköjutuista. Sitä kautta olen opiskellut IT-alaa: ensin koodaushommia ja vähitellen olen valunut tämän puolen hommiin tietovarastoihin ja -raportointiin.

Miten Aureolis on tukenut urakehitystäsi?

Aureoliksessa koulutetaan tosi hyvin ihmisiä. Minäkin olen ollut aureolislaisena vasta vuoden verran ja silti minua on koulutettu jo useampaan kertaan. Lisäksi näyttää siltä, että aloittelen esimiestehtävissä piakkoin (toimituksen huomio: näin tapahtui). Vuodessa on siis ollut aika paljon urakehitystä.

Miksi juuri Aureolis?

Aureolis on työnantajana hyvä. Meillä on hyvä yhteishenki ja jos ei yritys vielä ole paras työnantaja, niin tulevaisuudessa se on sitä varmasti, kun saamme hommat rullaamaan ja parannutaan aina vaan.

Meillä Aureoliksessa on paljon erilaisia ihmisiä, mutta yleisesti ottaen kaikki ovat tosi hyviä tyyppejä. Kaikkien kanssa tulee aina toimeen ja kulttuuri on sellaista, että kaikki välittävät toisistaan.

Haluatko tiedon Aureoliksen uusista työpaikoista ja rekrytointiin liittyvistä asioista sähköpostiisi?

Rekrylista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Katso avoimet paikat rekrysivuiltamme. Avoin haku on koko ajan päällä, joten hae ihmeessä vaikkei sopivaa paikkaa olisikaan auki.

Jaa tämä artikkeli