LIITY TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJATIIMIIN

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia asiantuntijatiimiimme.

Avoimien työpaikkojen lisäksi meillä on usein tarjolla erilaisia piilotyöpaikkoja, ja parhaille osaajille löytyy aina tekemistä.

LIITY TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJATIIMIIN

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia asiantuntijatiimiimme.

Avoimien työpaikkojen lisäksi meillä on usein tarjolla erilaisia piilotyöpaikkoja, ja parhaille osaajille löytyy aina tekemistä.

Aureoliksessa pääset osaksi asiantuntijatiimiä, joka auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Otamme uusia tiedolla johtamisen välineitä haltuun ja ideoimme jatkuvasti uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja. Aureolis tunnetaan parhaiten finanssialalla, mutta toimimme laajasti myös muilla toimialoilla. Tarjolla on siten monipuolisesti erilaisia työtehtäviä hyvin erilaisten asiakasorganisaatioiden parissa.

Useimmilla meistä on korkeakoulututkinto, mutta koulutus- ja työtaustamme ovat hyvin erilaisia. Erilaiset taustamme tuovat organisaatiokulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Luonnollisesti kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti.

Visiomme on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa. Siksi otamme osaamisen kehittämisen vakavasti ja järjestämme jatkuvasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme. Työntekijöiden urakehitystä tuetaan haluttuun suuntaan niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin — aika moni työntekijämme onkin siirtynyt ajan myötä alkuperäisestä roolista täysin toisenlaisiin tehtäviin.

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

TUTUSTU TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKAAN

ETSIMME NYT AMMATTILAISIA SEURAAVIIN TEHTÄVIIN:

Azure ja/tai Power BI –huippuosaaja

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Azure ja/tai Power BI –huippuosaajia! Hae meille, mikäli sinua kiinnostaa työskentely Business Analytiikan parissa ja sinulla on kokemusta datan analysoinnista ja sen hyödyntämisestä päätöksenteossa.

Lue lisää

BI-analyytikko

BI-analyytikkona työskentelet haastavissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa ja autat asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa analytiikan avulla.

Lue lisää

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Lue lisää

Microsoft BI-asiantuntija

BI-asiantuntijana työskentelet tietovarasto- tai raportointiratkaisuprojekteissa ja autat eri toimialojen asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa datan avulla.

Lue lisää

TILAA AUREOLIKSEN REKRYTOINTIUUTISET

Rekrylista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TUTUSTU MEIHIN SEURAAVISSA BLOGIKIRJOITUKSISSA

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Tiesitkö, että IT-alalle voi työllistyä myös ilman alan koulutusta? Näin teki myös Eevi Lappalainen, joka löysi uran Aureolikselta LinkedInin avustuksella. Kuka olet ja mitä teet Aureoliksella? Olen Eevi Lappalainen ja työskentelen Aureoliksella BI-konsulttina. Olen ollut täällä töissä kaksi vuotta ja viihdyn edelleen. Millainen tausta ja koulutus sinulla on? Päädyin tähän hommaan vähän epätyypillistä reittiä: opiskelin […]

Lue lisää »
koulutusta

Koulutusta ja monipuolisia uramahdollisuuksia

Olen opiskellut IT-insinööriksi. Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut tietotekniikasta ja sähköjutuista. Sitä kautta olen opiskellut IT-alaa: ensin koodaushommia ja vähitellen olen valunut tämän puolen hommiin tietovarastoihin ja -raportointiin.

Lue lisää »
ratkaisusuunnittelijan-tyopaiva

Uuden oppimista ja vanhan soveltamista – ratkaisusuunnittelijan työpäivä

Tavallisimmin ratkaisusuunnittelijan työpäivä sisältää nimensä mukaisesti erilaisten asioiden ratkaisua. Usein asiakkaan taholta on esitelty, mitä asioita he haluavat esimerkiksi sovellukseensa lisättäväksi. Näissä tilanteissa etsimme siihen sopivaa lähdedataa ja ratkaisemme, kuinka tuomme ne sovelluksiin siinä muodossa, kuin asiakas haluaa.

Lue lisää »
tietovarastoinnin maailmaan

Hyppäys BI:n ja tietovarastoinnin maailmaan – ratkaisukehittäjän ajatuksia 

Business Intelligence − nuo sanat tulivat viime vuosina vastaan yhä useammin niin yliopisto-opinnoissa kuin työelämässäkin. Vuosien varrella myös oma kiinnostukseni aihetta kohtaan kasvoi, ja ajatus BI:n parissa työskentelystä alkoi kiehtoa. Ilokseni voin nyt todeta olevani BI-uralla.

Lue lisää »
rakkaudesta analytiikkaan

Rakkaudesta analytiikkaan – BI-analyytikon ajatuksia

Aloitin Aureoliksessa elokuussa 2017. Ensimmäinen työpäiväni oli kokonaisuudessaan perehdytystä talon tavoille. Jo toisena päivänä hyppäsin mukaan ensimmäiseen projektiin ja nyt neljän kuukauden työssäolon jälkeen tuntuu kuin olisin ollut täällä aina. Vastaanotto Aureoliksessa on ollut avoin ja lämmin. Yritys on tuntunut ihmisenkokoiselta.

Lue lisää »
bi-ammattilaista

Traineesta kohti BI-ammattilaista – tietovarastokehittäjän ajatuksia

Valmistuttuani tuotantotalouden diplomi-insinööriksi mietin tovin, mitä oikeastaan haluaisin tehdä urallani. Kun löysin Aureoliksen ja BI:n kiehtovan maailman, en tarvinnut kovin pitkää miettimisaikaa tehdäkseni päätökseni.
Aloitin työni maaliskuussa yhdessä kahdeksan muun työntekijän kanssa Aureoliksen trainee-ohjemassa.

Lue lisää »
aureolislaiseksi

Opiskelijasta aureolislaiseksi – ohjelmistoasiantuntijan ajatuksia

Aloitin työt Aureoliksessa viisi vuotta sitten, kun vielä opiskelin ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä. Opiskelun ohessa olin työskennellyt logistiikka-alalla ja ajatellut, että joskus on vain oman alan töihin siirryttävä, ja mitä aikaisemmin, sen parempi. Olin kovin kokematon IT-alalla, ja harppaus uuteen alaan oli jännittävä. Niissä tunnelmissa alkoi urani Aureoliksessa.

Lue lisää »
asiakasvastaavan

Mitä saisi olla – asiakasvastaavan ajatuksia

Neljän vuoden takainen siirtyminen asiakkaalta pöydän toiselle puolelle toimittajan leipiin oli monella tapaa helppo. Olinhan ollut ostamassa Aureoliksen palveluita finanssisektorilla monet vuodet ja tunsin Aureoliksen konsulttien tavan tehdä asioita. Isosta yrityksestä siirtyminen pieneen − meitä aureolislaisia oli tuolloin 45 – oli kuitenkin eräänlainen yllätys.

Lue lisää »
bi-konsultin

Vanha kettu palaa kehiin – BI-konsultin ajatuksia

Aloitin Aureoliksessa tammikuussa 2017. Samalla päättyi 10 vuoden ekskursio business controllerina ja ERP-järjestelmien parissa. Ensimmäisenä päivänäni uudessa toimessa olo oli vähän kuin sukujuhlissa – osa työkavereista kun oli tuttuja jo viime vuosituhannelta. Sujuvasti kykenin jo ensimmäisen viikon keskiviikkona puhumaan siitä, miten meillä Aureoliksessa toimitaan. Tuntui, kuin en olisi koskaan poissa ollutkaan. Moni asia tuntui heti kotoisalta ja tutulta – toisaalta kyllä huomasin, että useassa asiassa on menty paljon eteenpäin.

Lue lisää »

HUOLEHDIMME TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINNISTA

Aureolis
VIRKISTYSTOIMINTA
Aureolis
SERTIFIOINTI
-MAHDOLLISUUS
Aureolis
LOUNASETU
Aureolis
VIRIKE-ETU
Aureolis
LAAJA TYÖTERVEYS
-HUOLTO
Aureolis
VAPAA-AJAN TAPATURMA-
VAKUUTUS
Aureolis
ETÄTYÖ
Aureolis
TYÖMATKAETU

AUREOLIS TYÖNANTAJANA

vanhemmuus

Työ ja vanhemmuus – joustavasti yhdessä

Perhevapaani jälkeen työaikani oli aluksi 60 % ja muutaman kuukauden jälkeen siirryin nelipäiväiseen viikkoon. Teen edelleen lyhennettyä työaikaa ja olen perjantait pojan kanssa kotona. Alku oli ihanan pehmeä työajallisesti, kolme päivää töitä – neljä päivää vapaata.

Lue lisää »

Vapaamuotoinen hakemus

Kiinnostuitko, mutta et löydä juuri sinulle sopivaa avointa työtehtävää?

Lähetä avoin hakemus täältä tai osoitteeseen job@aureolis.com ja kerro lisää itsestäsi.