LIITY TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJATIIMIIN

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia asiantuntijatiimiimme.

Avoimien työpaikkojen lisäksi meillä on usein tarjolla erilaisia piilotyöpaikkoja, ja parhaille osaajille löytyy aina tekemistä.

LIITY TIEDOLLA JOHTAMISEN ASIANTUNTIJATIIMIIN

Haemme jatkuvasti uusia ammattilaisia asiantuntijatiimiimme.

Avoimien työpaikkojen lisäksi meillä on usein tarjolla erilaisia piilotyöpaikkoja, ja parhaille osaajille löytyy aina tekemistä.

Aureoliksessa pääset osaksi asiantuntijatiimiä, joka auttaa yrityksiä menestymään liiketoimintatiedon avulla. Otamme uusia tiedolla johtamisen välineitä haltuun ja ideoimme jatkuvasti uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja. Aureolis tunnetaan parhaiten finanssialalla, mutta toimimme laajasti myös muilla toimialoilla. Tarjolla on siten monipuolisesti erilaisia työtehtäviä hyvin erilaisten asiakasorganisaatioiden parissa.

Useimmilla meistä on korkeakoulututkinto, mutta koulutus- ja työtaustamme ovat hyvin erilaisia. Erilaiset taustamme tuovat organisaatiokulttuuriimme rikkautta ja ovat myös hyödyksi asiakastehtävissä. Luonnollisesti kohtelemme kaikkia tasa-arvoisesti.

Visiomme on olla edelläkävijä liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa. Siksi otamme osaamisen kehittämisen vakavasti ja järjestämme jatkuvasti erilaisia koulutuksia henkilöstöllemme. Työntekijöiden urakehitystä tuetaan haluttuun suuntaan niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin — aika moni työntekijämme onkin siirtynyt ajan myötä alkuperäisestä roolista täysin toisenlaisiin tehtäviin.

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

TUTUSTU TULEVAISUUDEN TYÖPAIKKAAN

ETSIMME NYT AMMATTILAISIA SEURAAVIIN TEHTÄVIIN:

Data Engineer (SAS)

Oletko kokenut SAS-asiantuntija ja kiinnostunut työskentelystä liiketoimintatiedon hyödyntämisen parissa? Haemme SAS-asiantuntijoita toteuttamaan asiakkaidemme digitalisaatiota tukevia hankkeita.

Lue lisää

Data Engineer (Data Vault 2.0)

Älä jää miettimään mitä kaikkea voisit olla, vaan tule mukaan toteuttamaan kiinnostavia asiakasprojekteja ja itseäsi. Meillä pääset hyödyntämään persoonaasi ja kokemustasi monipuolisesti.

Lue lisää

Data Engineer (Power BI, Tableau, Qlik)

Roolissasi hyödynnät vankkaa kokemustasi ja autat asiakkaitamme löytämään juuri heidän tarpeisiinsa sopivat liiketoimintaa ohjaavat ratkaisut. Vastaat hankkeissamme mallinuksesta ja määrittelystä ja tarpeen mukaan opastat myös tiimiäsi.

Lue lisää

Data Scientist

Data Scientistina työskentelet haastavissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa ja autat asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa analytiikan avulla.

Lue lisää

Cloud Architect

Pilviarkkitehtina pääset suunnittelemaan ja rakentamaan tietoalustoja pilvipalveluihin. Tuet myyntiä yhdessä tiimisi kanssa ja vahvan kokemuksesi ansiosta osaat kertoa asiakkaillemme, mihin suuntaan data- ja analytiikka-alue ovat menossa ja miten asiakkaamme voivat näkemyksiäsi hyödyntää.

Lue lisää

Avoin hakemus

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työtehtävää rekrytointi-sivultamme, mutta olet kiinnostunut työskentelemään Aureoliksessa? Voit lähestyä meitä myös avoimella työhakemuksella.

Lue lisää

TILAA AUREOLIKSEN REKRYTOINTIUUTISET

Rekrylista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TUTUSTU MEIHIN SEURAAVISSA BLOGIKIRJOITUKSISSA

Mahdollisuus edetä

Uralla etenemisen mahdollisuudet Aureoliksessa

Olen alusta asti ollut määrätietoinen siitä, mitä haluan Aureoliksessa tehdä. Tämä on kaikessa yksinkertaisuudessaan vastuun saamista sekä jatkuvaa ammattitaidon kasvattamista. Tavoitteenani on pystyä suunnittelemaan ja rakentamaan liike-elämälle kestäviä tulevaisuuden ratkaisuja.

Lue lisää »
Konsultin missio

Tietotyöläisen tyytyväisyys, laatu ja tuottavuus – konsultti pohtii missiotaan

Haluan välittää ajatusta, että tyytyväisyyttä on monenlaista ja tyytyväisyys on se, jonka päällä on hyvä kukoistaa. Tyytyväisyyttä kohti kannattaa pyrkiä.

Lue lisää »
Työn mielekkyys

Miten löytää työn mielekkyys – positiivisuus vie pitkälle

Työn mielekkyydestä kirjoitetaan paljon, ja se koetaan syystäkin tärkeäksi. Kuka meistä haluaa tehdä työtä, joka ei ole mielekästä? Mielekäs työ motivoi sekä innostaa, ja hyvä motivaatio auttaa tekemään työn vielä paremmin.

Lue lisää »
Asiakaskokemus etänä

Miten rakennetaan asiakaskokemusta etänä – kokemuksia poikkeustilasta

Verkostoitumiseen ja asioiden rakentamiseen etänä ja uudenlaisiin toimintamalleihin yleensäkin on syytä totutella. Entiseen tai ainakaan täysin samanlaiseen entiseen on tuskin enää paluuta. Toimintamallit ja rakenteet yrityksissä ovat jo alkaneet muuttua ja uusi normaali asettuu johonkin muuhun, kuin mitä se aiemmin oli. Ja hyvä näin, koska ketterässä maailmassahan me kuitenkin elämme.

Lue lisää »
yhdessä erillään

Yhdessä vaikka erillään – uusi aureolio aloittaa etäaikana

Noin 130 aureoliosta olen tavannut kasvotusten alle kymmenen. Vuorovaikutus on keskittynyt Teams-kanaville, -chattiin ja -palavereihin sekä Yammerin formaaliin ja hieman vähemmän formaaliin viestintään. Olenkin tunnistanut korona-ajan hopeareunuksen uuden työntekijän näkökulmasta – ihmisten nimien oppiminen on helpompaa.

Lue lisää »
Erilaista_arkea

Erilaista arkea Aureoliksessa – arjen supersankari kaipaa toimistolle

Tätä blogitekstiä kirjoittaessani takana on 10 viikkoa yhtäjaksoista etätyötä. Lasten sairastelut juuri ennen ”koronteenin” alkua veivät meidän perheemme neljän seinän sisään jo pari viikkoa etuajassa. Tämä poikkeuksellinen ajanjakso on ollut raskasta, mutta myös opettavaista.

Lue lisää »
Monipuolisia työtehtäviä ja huipputyyppejä

Monipuolisia työtehtäviä ja huipputyyppejä

Mielenkiintoisten työtehtävien ja hyvien työkavereiden lisäksi Aureoliksessa työskentelyn parhaisiin puoliin kuuluu mahdollisuus kehittää itseään. Omaa osaamista laajentaviin koulutuksiin osallistuminen on osa normaalia työarkea, ja omatoimiseen itseopiskeluunkin järjestyy aikaa aina tarvittaessa.

Lue lisää »
palvelukoordinaattori

Omaa paikkaa etsimässä – harjoittelijasta palvelukoordinaattoriksi

Konsulttina toimimisen parhaita puolia on se, että työnkuvat ja roolit vaihtelevat eri projekteissa.

Lue lisää »
Päiväni Mikkona

Päiväni Mikkona

Usein ajattelinkin itseni pääsääntöisesti tiimin taustapiruksi, joka kaiken mennessä suunnitellusti on enemmän hymyilemässä kahvinkeittimellä kuin mikromanageeraamassa jokaista liikettä.

Lue lisää »
atk-ammattilainen

ATK-ammattilainen 35 vuoden kokemuksella

Maailma on toki muuttunut paljonkin näiden 35 vuoden aikana, mutta mielestäni menneisyyden tunteminen auttaa ymmärtämään tulevaa. Saa siis kyseenalaistaa, niin olen itse tehnyt aina.

Lue lisää »
BI-arkkitehti-cloud architect-pilviarkkitehti

Haasteita riittää niitä haluavalle

Täällä on aika monipuolisia tehtäviä – etenkin, jos vaihtaa asiakkuutta niin kuin minä olen usein tehnyt. Meillä on mahdollista kokeilla monenlaista ja hyvässä lykyssä pääsee valikoimaan itselleen mieluisimpia tehtäviä. Koko ajan pääsee kokeilemaan tai oppimaan uutta. Ei ole kovin paljon tarvinnut junnata paikoillaan. Tarjolla on aika paljon koulutuksia.

Lue lisää »
data scientist

Erilaiset taustat ovat rikkaus

Tyypillinen aureolislainen on reilu tyyppi, jonka kanssa on mielenkiintoista keskustella ja joka on kiinnostunut monenlaisista asioista. Kaikilla on omanlainen tausta ja meille kannattaa hakea, vaikkei olisikaan tyypillistä IT-alan taustaa. Monenlaisista taustoista on hyötyä eikä työllistymistä estä se, ettei ole opintoja tietojenkäsittelytieteestä tai teknologiasta.

Lue lisää »
koulutusta

Koulutusta ja monipuolisia uramahdollisuuksia

Olen opiskellut IT-insinööriksi. Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut tietotekniikasta ja sähköjutuista. Sitä kautta olen opiskellut IT-alaa: ensin koodaushommia ja vähitellen olen valunut tämän puolen hommiin tietovarastoihin ja -raportointiin.

Lue lisää »
ratkaisusuunnittelijan-tyopaiva

Uuden oppimista ja vanhan soveltamista – ratkaisusuunnittelijan työpäivä

Tavallisimmin ratkaisusuunnittelijan työpäivä sisältää nimensä mukaisesti erilaisten asioiden ratkaisua. Usein asiakkaan taholta on esitelty, mitä asioita he haluavat esimerkiksi sovellukseensa lisättäväksi. Näissä tilanteissa etsimme siihen sopivaa lähdedataa ja ratkaisemme, kuinka tuomme ne sovelluksiin siinä muodossa, kuin asiakas haluaa.

Lue lisää »
tietovarastoinnin maailmaan

Hyppäys BI:n ja tietovarastoinnin maailmaan – ratkaisukehittäjän ajatuksia 

Business Intelligence − nuo sanat tulivat viime vuosina vastaan yhä useammin niin yliopisto-opinnoissa kuin työelämässäkin. Vuosien varrella myös oma kiinnostukseni aihetta kohtaan kasvoi, ja ajatus BI:n parissa työskentelystä alkoi kiehtoa. Ilokseni voin nyt todeta olevani BI-uralla.

Lue lisää »
rakkaudesta analytiikkaan

Rakkaudesta analytiikkaan – BI-analyytikon ajatuksia

Aloitin Aureoliksessa elokuussa 2017. Ensimmäinen työpäiväni oli kokonaisuudessaan perehdytystä talon tavoille. Jo toisena päivänä hyppäsin mukaan ensimmäiseen projektiin ja nyt neljän kuukauden työssäolon jälkeen tuntuu kuin olisin ollut täällä aina. Vastaanotto Aureoliksessa on ollut avoin ja lämmin. Yritys on tuntunut ihmisenkokoiselta.

Lue lisää »
bi-ammattilaista

Traineesta kohti BI-ammattilaista – tietovarastokehittäjän ajatuksia

Valmistuttuani tuotantotalouden diplomi-insinööriksi mietin tovin, mitä oikeastaan haluaisin tehdä urallani. Kun löysin Aureoliksen ja BI:n kiehtovan maailman, en tarvinnut kovin pitkää miettimisaikaa tehdäkseni päätökseni.
Aloitin työni maaliskuussa yhdessä kahdeksan muun työntekijän kanssa Aureoliksen trainee-ohjemassa.

Lue lisää »
aureolislaiseksi

Opiskelijasta aureolislaiseksi – ohjelmistoasiantuntijan ajatuksia

Aloitin työt Aureoliksessa viisi vuotta sitten, kun vielä opiskelin ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyä. Opiskelun ohessa olin työskennellyt logistiikka-alalla ja ajatellut, että joskus on vain oman alan töihin siirryttävä, ja mitä aikaisemmin, sen parempi. Olin kovin kokematon IT-alalla, ja harppaus uuteen alaan oli jännittävä. Niissä tunnelmissa alkoi urani Aureoliksessa.

Lue lisää »
asiakasvastaavan

Mitä saisi olla – asiakasvastaavan ajatuksia

Neljän vuoden takainen siirtyminen asiakkaalta pöydän toiselle puolelle toimittajan leipiin oli monella tapaa helppo. Olinhan ollut ostamassa Aureoliksen palveluita finanssisektorilla monet vuodet ja tunsin Aureoliksen konsulttien tavan tehdä asioita. Isosta yrityksestä siirtyminen pieneen − meitä aureolislaisia oli tuolloin 45 – oli kuitenkin eräänlainen yllätys.

Lue lisää »
bi-konsultin

Vanha kettu palaa kehiin – BI-konsultin ajatuksia

Aloitin Aureoliksessa tammikuussa 2017. Samalla päättyi 10 vuoden ekskursio business controllerina ja ERP-järjestelmien parissa. Ensimmäisenä päivänäni uudessa toimessa olo oli vähän kuin sukujuhlissa – osa työkavereista kun oli tuttuja jo viime vuosituhannelta. Sujuvasti kykenin jo ensimmäisen viikon keskiviikkona puhumaan siitä, miten meillä Aureoliksessa toimitaan. Tuntui, kuin en olisi koskaan poissa ollutkaan. Moni asia tuntui heti kotoisalta ja tutulta – toisaalta kyllä huomasin, että useassa asiassa on menty paljon eteenpäin.

Lue lisää »

HUOLEHDIMME TYÖNTEKIJÖIDEN HYVINVOINNISTA

Aureolis
VIRKISTYSTOIMINTA
Aureolis
SERTIFIOINTI
-MAHDOLLISUUS
Aureolis
LOUNASETU
Aureolis
VIRIKE-ETU
Aureolis
LAAJA TYÖTERVEYS
-HUOLTO
Aureolis
TYÖKYKYVAKUUTUS
Aureolis
ETÄTYÖ
Aureolis
TYÖMATKAETU

AUREOLIS TYÖNANTAJANA

Oma itsensä

Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä

Avoimuus ja rehellisyys ovat hyveitä, jotka kuuluvat työyhteisöön, mutta eivät aina täysin toteudu. Täytyy todeta, että meillä tilanne on tämän suhteen hyvä. Työnantajan esimerkkiä seuraten on helppo olla rehellisesti oma itsensä työpaikalla. Kohtasin aureolioiden avoimuuden, rehellisyyden ja rentouden ensimmäistä kertaa jo työhaastattelussa. Kertaakaan sen jälkeen en ole kokenut, ettenkö myös minä voisi olla oma itseni. Aureoliona on hyvä olla.

Lue lisää »
työn ja vapaa-ajan tasapaino

Oma aika, työaika, laatuaika – miten toteutuu työn ja vapaa-ajan tasapaino

Vastaamme vuosittain Siqni-kyselyyn, jolla selvitetään henkilöstölle merkityksellisiä asioita ja niiden toteutumista Aureoliksessa. Kysely on toteutettu nyt kahdesti, ja molemmilla kerroilla henkilöstön TOP 5 -arvolistalle on noussut Työn ja vapaa-ajan tasapaino. Kummallakin kerralla henkilöstö on arvioinut, että se toteutuu meillä hyvin. Tästä voimme olla yrityksenä ylpeitä ja yksilöinä kiitollisia.

Lue lisää »
vuoden kouluttaja

Aureolis on yhteisö – vuoden kouluttaja kiittää kollegoja

Keväisin palkitsemme henkilöstön tilinpäätöstapahtumassamme BI-akatemian vuoden kouluttajan. Tänä vuonna kunnia meni Data Engineer Juhani Salolle. Juhani piti koko henkilöstön Teams-kokouksessa kiitospuheen, jossa tiivistyy hienosti mitä haluamme olla: Aureolis on hitusen enemmän kuin työpaikka. Se on tekijöidensä näköinen yhteisö.

Lue lisää »

Työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä pelaamalla

Työkavereiden näkeminen muutenkin kuin työn merkeissä lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja se heijastuu hyvänä työilmapiirinä myös työpäivien aikana.

Lue lisää »
tiimitapahtumat

Tiimitapahtumat hitsaavat työporukkaa yhteen

Mielestäni on todella hienoa, että Aureolis panostaa niin paljon henkilöstön virkistystapahtumiin. Tiimitapahtumien rinnalla meillä on säännöllisesti toimipistekohtaisia tapahtumia sekä koko firman tilaisuuksia.

Lue lisää »
vanhemmuus

Työ ja vanhemmuus – joustavasti yhdessä

Perhevapaani jälkeen työaikani oli aluksi 60 % ja muutaman kuukauden jälkeen siirryin nelipäiväiseen viikkoon. Teen edelleen lyhennettyä työaikaa ja olen perjantait pojan kanssa kotona. Alku oli ihanan pehmeä työajallisesti, kolme päivää töitä – neljä päivää vapaata.

Lue lisää »

Vapaamuotoinen hakemus

Kiinnostuitko, mutta et löydä juuri sinulle sopivaa avointa työtehtävää?

Lähetä avoin hakemus täältä tai osoitteeseen job@aureolis.com ja kerro lisää itsestäsi.