TIETOVARASTORATKAISU TUKEE TIEDOLLA JOHTAMISTA

Tietovarastointi

Tietovarastointi tukee tiedolla johtamista. Tietovarastoinnin avulla eri tietojärjestelmien tiedot kootaan yhteen tietokantaan sekä puhdistetaan ja jalostetaan yhden tai useamman keskitetyn raportointi- tai analysointisovelluksen tietolähteeksi. Tietovaraston kautta luotettava ja yhtenäinen tieto voidaan jakaa oikeaan aikaan oikeille henkilöille.

Määrittelemme, testaamme ja toteutamme tietovarastoratkaisuja sekä autamme tietovarastointiin liittyvissä teknologia- ja alustavalinnoissa. Toteutamme tietovarastojen konvertoinnit uuteen tietomalliin tai uudelle alustalle. Vastaamme tietovarastoratkaisujen ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Tarjoamme myös tietovarastoinnin konsultointipalveluja sekä tietovarastoratkaisujen auditointipalveluja.

Aureoliksen vakioitu toimitusmalli perustuu yli 15 vuoden laajaan DW-kokemukseen. Se kattaa myös DW-tukitoiminnot, kuten ajastetut eräajot ja virheiden hallinnan, tiedon puhdistamisen, historiatiedon käsittelyn, versionhallinnan, automatisoidut jakeluratkaisut sekä vakioidut testauskäytännöt. Asiakkaan tarpeista ja toiveista riippuen toteutukset ovat mahdollisia niin on-premises kuin skaalautuvassa pilvessäkin. Tietorakenteet, esim. Data Vault -ratkaisut, normaalisoidut rakenteet sekä tähti- ja lumihiutalemallit, valitaan ja toteutetaan vastaamaan liiketoiminnan tarpeita.

Hyvien suunnitteluperiaatteiden ja IT-hallintatapojen mukainen joustava tietovarastoratkaisu mahdollistaa nopean ja automatisoidun raportoinnin. Tietovarastomuutokset ovat hallittavissa keskitetysti, ja tietojen luottamuksellisuus on turvattu.

Lisätietoa tietovarastoinnista blogiteksteissämme:

Tutustu myös tietovarastoinnin asiakashankkeisiimme:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Tomi Levelä

Tomi Levelä

tomi.levela@aureolis.com

050 348 4960