BI ADVISOR TUKEE BI-ALUEEN KEHITTÄMISTÄ

Tiedolla johtamisen Advisor

Tiedolla johtamisen kokonaisuus ei ole koskaan valmis. Tieto-ohjautuvuuden kehittäminen edellyttää jatkuvasti päätöksiä ja valintoja, joissa tarvitaan tiedolla johtamisen alueen asiantuntemusta.

Tiedolla johtamisen Advisor on johdon asiantuntijapalvelu tieto-ohjautuvuuden kehittämisen tueksi. Palvelussa kokenut alueen senioriasiantuntija tukee johtoa tiedolla johtamisen kehittämisessä. Tiedolla johtamisen Advisorin tyypillinen toimeksianto on osallistua Tiedolla johtamisen RoadMapin ohjausryhmään ja varmistaa kehityspolun toteutuminen. Tiedolla johtamisen Advisorin tukena voi olla suunnittelu- ja toteutustiimi. Palvelu toteutetaan projektina tai jatkuvana palveluna sovitun palvelutason mukaisesti.

Tiedolla johtamisen Advisorin tukemana tieto-ohjautuvuuden kehittäminen noudattaa tavoiteltua kehityspolkua. Tiedolla johtamisen kokonaisuus palvelee liiketoiminnan tarpeita, ja sitä voidaan hallitusti muokata uusia tarpeita vastaavaksi. Tieto-ohjautuvuuden kehityksessä saavutetaan kustannus- ja aikasäästöjä sekä voidaan minimoida riskejä.

Lisätietoa tiedolla johtamisen blogiteksteistä:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Tomi Levelä

Tomi Levelä

tomi.levela@aureolis.com

050 348 4960