BI ADVISOR TUKEE BI-ALUEEN KEHITTÄMISTÄ

Tiedolla johtamisen Advisor

Tiedolla johtamisen kokonaisuus ei ole koskaan valmis. Tieto-ohjautuvuuden kehittäminen edellyttää jatkuvasti päätöksiä ja valintoja, joissa tarvitaan tiedolla johtamisen asiantuntemusta.

Tiedolla johtamisen Advisor on tieto-ohjautuvuuden kehittämisen palvelu, jossa kokenut tiedolla johtamisen senioriasiantuntija tukee organisaation johtoa tiedolla johtamisen kehittämisessä. Palvelu toteutetaan projektina tai jatkuvana palveluna sovitun palvelutason mukaisesti. Advisorin tukena voi olla suunnittelu- ja toteutustiimi. Advisorin tyypillinen toimeksianto on osallistua Tiedolla johtamisen RoadMapin ohjausryhmään ja varmistaa kehityspolun toteutuminen.

Tiedolla johtamisen Advisorin tukemana organisaation tieto-ohjautuvuuden kehittäminen noudattaa tavoiteltua kehityspolkua. Advisorin tukemana tiedolla johtamisen kokonaisuuden kehityksessä voidaan minimoida riskejä sekä saavuttaa kustannussäästöjä. Tiedolla johtamisen kokonaisuus palvelee liiketoiminnan tarpeita, ja sitä voidaan hallitusti muokata uusia tarpeita vastaavaksi.

Lisätietoa tiedolla johtamisen blogiteksteistä:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Sami Lehto