BI ROADMAP MÄÄRITTELEE TIEDOLLA JOHTAMISEN KEHITYSPOLUN

BI RoadMap

Nykyaikaiseen BI-ympäristöön kohdistuu paljon vaatimuksia ja ideoita. On vaikea hahmottaa, mitkä niistä ovat pakollisia tai hyödyllisiä ja miten ne voidaan kustannustehokkaasti toteuttaa.

BI RoadMap -palvelussa konkretisoimme ja vaiheistamme BI-alueen tavoitteet kehityspoluksi. Tunnistamme BI-alueen nykytilan ja tahtotilan väliset erot sekä kartoitamme ja priorisoimme kehityskohteet workshopeissa sekä haastatellen. Tuotamme alustavat arviot BI-alueen kehityskohteiden toteuttamisen aikatauluista ja kustannuksista. Lopputuloksena on dokumentoitu RoadMap johdon välineeksi ja tietokeskeisen kulttuurin luomiseksi. Autamme myös BI-välineiden valinnassa sekä toteutamme tiedolla johtamista tukevat tietovarastoinnin ja raportoinnin ratkaisut. BI-advisor tukee BI-alueen kehityspolun toteuttamisessa.

Tiedolla johtamisen kehityshankkeiden prioriteetti- ja aikataulusuunnitelma ohjaa organisaation BI-kokonaisuuden kehittämistä sekä tiedolla johtamista. Sen avulla BI-kokonaisuus tuottaa organisaatiolle arvoa.

Tutustu myös Alkolle toteutettuun  hankkeeseen Tarvemäärittely ja tiekartta arkkitehtuuri-teknologiavalintojen tukena.

Lisätietoa BI-alueen kehityspolusta tiedolla johtamisen blogiteksteistä:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Tomi Levelä

Tomi Levelä

tomi.levela@aureolis.com

050 348 4960