VIRANOMAISRAPORTOINTIRATKAISU TÄYTTÄÄ VELVOITTEET

Viranomaisraportointi

Viranomaisraportointi perustuu viranomaisten (esim. FIVA) määräyksiin yrityksen toiminnasta tuotettavista määrämuotoisista raporteista. Esimerkkejä raportointivaatimuksista ovat ovat EBA:n (European Banking Authority) määrittelemät FINREP– ja COREP-velvoitteet sekä AnaCredit ja Talsu. Viranomaisraportointia edeltää monissa tapauksissa määräyksiin perustuva riskilaskenta, kuten Solvency II, Basel II & III tai IFRS9.

Kehittämämme viranomaisraportoinnin ratkaisu kattaa tiedonkeruun, raportoitavien lukujen poimintasääntöjen syöttämisen sekä mahdollisuuden tiedon manuaalisen täydentämiseen. Sen avulla voidaan tuottaa raportit ja sen jälkeen tarvittaessa muuttaa niiden poimintasääntöjä tai ajaa raportit uudelleen. Ratkaisu sisältää aputyökalut tietojen validointiin ja täsmäytykseen sekä tarjoaa tietojen syöttämistä varten selainpohjaisen käyttöliittymän. Raportin avulla tietoja voidaan tarkastella yksityiskohtaisesti. Täydellinen auditointiketju näyttää, miten ja mistä tiedoista raportit on luotu.

Viranomaisraportointiratkaisumme toteutetaan räätälöitynä kehityshankkeena. Vastaamme viranomaisraportoinnin ratkaisun ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Tarjoamme myös viranomaisraportointiin liittyvää konsultointia.

Lisätietoa viranomaisraportoinnista blogiteksteissämme:

Tutustu myös viranomaisraportoinnin asiakashankkeisiimme:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Johanna Rowley

Johanna Rowley

johanna.rowley@aureolis.com

040 842 2770