AJANTASAINEN JA LUOTETTAVA TIETO MAHDOLLISTAA TIEDOLLA JOHTAMISEN

Raportointi

Ajantasainen ja luotettava tieto rakentaa tietokeskeistä kulttuuria sekä mahdollistaa tiedolla johtamisen. Toimivan raportoinnin (Reporting) ratkaisun sekä onnistuneen tiedon visualisoinnin avulla organisaation tulosta ja kannattavuutta eri liiketoiminnoissa voidaan seurata luotettavasti ja raporttien muutokset toteuttaa hallitusti.

Suunnittelemme ja toteutamme raportointiratkaisut sekä tiedon visualisoinnit, joiden avulla tietoa voidaan jakaa sisäisesti sidosryhmille, kuten asiakkaat, kumppanit ja toimittajat. Ratkaisu voidaan keskittää kustannustehokkaasti yhteen raportointikäyttöliittymään, joka mahdollistaa tehokkaan raporttien roolipohjaisen jakeluprosessin. Vastaamme ratkaisun ylläpidosta ja pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Tarjoamme myös raportointiin liittyviä konsultointipalveluja sekä raportoinnin ratkaisujen auditointipalveluja.

Oikea tieto asiakkaista, henkilöstöstä, prosesseista, taloudesta, myynnistä ja markkinoinnista tehostaa yrityksen toimintaa ja tuo strategista etumatkaa kilpailijoihin nähden.

paulig raportointi

Tutustu myös muihin raportoinnin asiakashankkeisiimme:

Lisätietoa raportoinnista blogiteksteissämme:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Jens Forsman