TIETOTARPEIDEN YMMÄRRYS OHJAA BI-VÄLINEIDEN VALINTAA

BI-työkalut

Tietotarpeiden ymmärrys ohjaa BI-työkalujen ja -teknologioiden valintaa osaksi toimivaa BI-kokonaisuutta. Onnistuneet välinevalinnat mahdollistavat liiketoimintatiedon tehokkaan hyödyntämisen.

Autamme liiketoiminnan tiedon hyödyntämisen tarpeiden tunnistamisessa sekä niitä parhaiten vastaavien BI-teknologioiden valinnassa esimerkiksi itsenäiskäytön tarpeisiin. Avustamme myös organisaation BI-työkalujen käytön tehostamisessa sekä päällekkäisten teknologioiden karsimisessa. Vastaamme BI-työkalujen ylläpidosta ja niihin liittyvästä pienkehityksestä jatkuvana palveluna. Suunnittelemme ja toteutamme myös visualisoinnit ja raportit eri BI-työkaluja hyödyntäen sekä tarjoamme BI-välineiden käytön tuki- sekä koulutuspalveluja.

Osaamisemme kattaa kaikki markkinoiden relevantit BI-alueen teknologiatoimittajien välineet, kuten Microsoft, SAS, Qlik, Tableau, SAP, IBM, Informatica, TimeXtender ja Oracle. Meillä on kumppanisopimus johtavien BI-alueen teknologiatoimittajien kanssa.

Toimivassa BI-kokonaisuudessa välineinvestoinnit sekä teknologioiden yhteistoiminnallisuudet hyödynnetään tehokkaasti ja lisäinvestoinnit tehdään kustannustehokkaasti.

bi välineet

Tutustu myös muihin asiakashankkeisiimme:

Lisätietoa BI-työkaluista blogiteksteissämme:

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Sami Lehto