SYVENNÄ YMMÄRRYSTÄSI TIEDOLLA JOHTAMISESTA

BI-akatemiassa asiantuntijamme kertovat tiedolla johtamisen kehityksestä ja trendeistä.

BI-akatemiamme tarjoaa seminaareja, webinaareja ja koulutuksia kaikille tiedolla johtamisesta kiinnostuneille. Akatemiassa hyödynnämme yli 15 vuoden monipuolista kokemustamme eri toimialojen BI-toimittajana. BI-akatemiassa on toteutettu useita BI-alueen teknologioihin perehdyttäviä koulutusohjelmia. Harjoitteluohjelmien kautta olemme rekrytoineet jo useita kymmeniä henkilöitä kouluttautumaan tiedolla johtamisen asiantuntijatehtäviin.

 

BI-akatemian kolmiosaisessa videosarjassa Aureoliksen asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista tiedolla johtamisen aiheista.

Video 1. Analytiikka ja tiedolla johtaminen ovat nykypäivän kuumimpia trendejä. Varsin monet organisaatiot pohtivat parhaillaan, kuinka analytiikkaa voisi hyödyntää päätöksenteossa, ja mitä tiedolla johtaminen oikeastaan tarkoittaa organisaation toiminnalle. Onko BI kuolemassa?

Video 2. Monessa organisaatiossa on huomattu, että järjestelmien ja informaation on kehityttävä samaa tahtia strategian ja muun toimintaympäristön kanssa. Muuten päädytään tilanteeseen, jossa mittarit ja analyysit eivät kerro mitään nykyisestä toiminnasta tai siitä, mihin ollaan menossa. Kun tietoa kertyy paljon useasta eri lähteestä, sitä on osattava myös johtaa. Miten se tehdään?

Video 3. Korkealentoisetkaan ideat eivät yleensä estä analytiikan hyödyntämistä käytännön pulmien ratkaisemiseen eri toimialoilla! Minkälaisia konkreettisia ongelmia analytiikalla ja BI:llä on ratkaistu? Avaamme videolla muutaman kiinnostavimman viimeaikaisen asiakascasemme.

Tutustu webinaareihin

Haluatko tiedon BI-akatemian tulevista webinaareista ja tapahtumista?

BI-akatemian postilista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

BI-akatemian räätälöidyt koulutukset

BI-akatemia tarjoaa räätälöityjä koulutuksia. Kokoamme asiakkaan tarpeita vastaavan tietoiskun tai laajemman koulutuskokonaisuuden tiedolla johtamisen aihealueilta. Suunnittelemme räätälöityjen koulutustemme sisällön, aikataulun ja toteutustavan yhdessä asiakkaan kanssa.

Koulutukset perehdyttävät liiketoimintatiedon hyödyntämisen parhaisiin käytäntöihin sekä tarjoavat konkreettisia oppeja tiedolla johtamisen tehostamiseen. Kouluttajina toimivat Aureoliksen asiantuntijat.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme tietoiskun, seminaarin tai laajemman koulutuskokonaisuuden organisaationne tarpeisiin.

Esimerkkejä koulutustemme teemoista:
  • Tietovarastointi
  • Tietomallinnus
  • Tiedon laatu
  • BI-välineet ja -teknologiat
  • Analytiikka
  • Edistynyt analytiikka
  • Tiedon visualisointi
  • Tiedolla johtaminen