SYVENNÄ BI-ALUEEN OSAAMISTASI

BI-akatemiamme avulla pysyt mukana tiedolla johtamisen kehityksessä ja saat BI-alueen asiantuntijoiden parhaat vinkit.

BI-akatemiamme tarjoaa seminaareja, webinaareja ja koulutuksia BI-aiheista asiakkaillemme sekä kaikille tiedolla johtamisesta kiinnostuneille. Akatemiassa hyödynnämme yli 15 vuoden monipuolista kokemustamme eri toimialojen BI-toimittajana.

BI-akatemia palvelee myös Aureoliksen sisäisen koulutuksen tarpeita. BI-akatemiassa on toteutettu useita BI-alueen teknologioihin perehdyttäviä koulutusohjelmia. Harjoitteluohjelmien kautta olemme rekrytoineet jo useita kymmeniä henkilöitä kouluttautumaan BI-alueen asiantuntijatehtäviin.

 

 

BI-akatemian kolmiosaisessa videosarjassa Aureoliksen asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista BI-alueen ja tiedolla johtamisen aiheista.

Video 1. Analytiikka ja tiedolla johtaminen ovat nykypäivän kuumimpia trendejä. Varsin monet organisaatiot pohtivat parhaillaan, kuinka analytiikkaa voisi hyödyntää päätöksenteossa, ja mitä tiedolla johtaminen oikeastaan tarkoittaa organisaation toiminnalle. Onko BI kuolemassa?

Video 2. Monessa organisaatiossa on huomattu, että järjestelmien ja informaation on kehityttävä samaa tahtia strategian ja muun toimintaympäristön kanssa. Muuten päädytään tilanteeseen, jossa mittarit ja analyysit eivät kerro mitään nykyisestä toiminnasta tai siitä, mihin ollaan menossa. Kun tietoa kertyy paljon useasta eri lähteestä, sitä on osattava myös johtaa. Miten se tehdään?

Tutustu webinaareihin

Haluatko tiedon BI-akatemian tulevista webinaareista ja tapahtumista?

BI-akatemian postilista

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

BI-akatemian räätälöidyt koulutukset

BI-akatemia tarjoaa räätälöityjä koulutuksia. Kokoamme asiakkaan tarpeita vastaavan tietoiskun tai laajemman koulutuskokonaisuuden tiedolla johtamisen aihealueilta. Suunnittelemme räätälöityjen koulutustemme sisällön, aikataulun ja toteutustavan yhdessä asiakkaan kanssa.

Koulutukset perehdyttävät liiketoimintatiedon hyödyntämisen parhaisiin käytäntöihin sekä tarjoavat konkreettisia oppeja tiedolla johtamisen tehostamiseen. Kouluttajina toimivat Aureoliksen BI-alueen asiantuntijat.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme BI-alueen tietoiskun, seminaarin tai laajemman koulutuskokonaisuuden organisaationne tarpeisiin.

Esimerkkejä koulutustemme teemoista:
  • Tietovarastointi
  • Tietomallinnus
  • Tiedon laatu
  • BI-välineet ja -teknologiat
  • Analytiikka
  • Edistynyt analytiikka
  • Tiedon visualisointi
  • Tiedolla johtaminen