KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY KIINNOSTAVIEN ASIAKASHANKKEIDEN PARISSA?  

REKRYTOIMME: Microsoft BI-asiantuntija

Aureolis perustettiin 18 vuotta sitten palvelemaan visiota Suomen parhaista finanssisektorille suunnatuista koodauspalveluista. Siitä lähtien olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi sekä tuoneet markkinoille uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluita.

Aureolis palvelee yrityksiä monilla eri toimialoilla liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja työllistää yli 150 BI-asiantuntijaa kolmessa eri toimipisteessä.

Visiomme on matkan varrella muuttunut alkuperäisestä: nyt haluamme olla edelläkävijöitä liiketoimintatiedon hyödyntämisessä ja tiedolla johtamisessa. Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen Microsoft BI-asiantuntijoita, jotka ovat valmiita kasvamaan kanssamme kohti tätä tavoitetta.

Valinnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

  • Ymmärrys ja kokemus tietovarastoinnista ja BI-arkkitehtuurista ja/tai tiedon visualisoinnista sekä raportoinnista
  • Kokemus joistakin BI-järjestelmäprojektien osa-alueista (esim. määrittely, suunnittelu, toteutus, testaus, käyttöönotto ja ylläpito)
  • Osaaminen ja kokemus Microsoftin BI-alueen teknologioista (PowerBI ja/tai SQL Server), muu teknologiaosaaminen on etu

Mitä BI-asiantuntija tekee?

Aureoliksen BI-asiantuntijana työskentelet asiakkuustiimissä ja autat asiakkaitamme hyödyntämään liiketoimintatietoa. Vastuullasi on tietovarasto- tai raportointiratkaisujen määrittelyä, suunnittelua ja toteutusta Microsoftin teknologiavälinein sekä osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen myös muita tehtäviä.

BI-asiantuntijana tunnistat myös asiakkaan kehitystarpeita ja autat meitä kehittämään palvelujamme. Onnistumisesi varmistamme koulutuksella sekä asiakastiimisi ja asiantuntijakollegojesi tuella.

Esimerkkejä asiakashankkeistamme voit katsoa täällä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Uskomme, että henkilöstön hyvinvointi on avain hyvään asiakaskokemukseen. Siksi meillä on joustavat työajat, etätyömahdollisuus, kilpailukykyinen palkka sekä bonusjärjestelmä ja kattavat työterveyspalvelut. Työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on meille tärkeää. Työssä viihtymistä edistävät luonnollisesti myös tiimitapahtumat, erilaiset yhteiset tapahtumat ja henkilöstöjuhlat.

Kerro meille itsestäsi!

Kiinnostuitko? Kerro meille osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi! Voit hakea oheisella hakulomakkeella tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen job@aureolis.com.

Tulevien työkavereidesi uratarinoihin voit tutustua täällä.

Hae tehtävää: Microsoft BI-asiantuntija

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, rft.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Avoimiin tehtäviin