KIINNOSTAAKO TYÖSKENTELY KIINNOSTAVIEN ASIAKASHANKKEIDEN PARISSA?  

BI-asiantuntija

Aureoliksen perusti 18 vuotta sitten kaksi henkilöä, joilla oli visio Suomen parhaista koodauspalveluista finanssisektorin asiakkaille. Tänään Aureolis on eri toimialoja palveleva liiketoimintatiedon hyödyntämisen asiantuntija, joka työllistää yli 150 BI-asiantuntijaa neljässä toimipisteessä. Olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi ja tuoneet markkinoille uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja sekä toteuttaneet innovatiivisia BI-ratkaisuja eri toimialojen asiakkaillemme.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen BI-asiantuntijoita, jotka ovat kiinnostuneita kehittymään BI-alueen asiantuntijatehtävissä.

Valinnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

 • Kiinnostus BI-alueen tehtäviä sekä liiketoimintatiedon hyödyntämistä kohtaan
 • Ymmärrys ja kokemus tietovarastoinnista ja BI-arkkitehtuurista ja/tai tiedon visualisoinnista sekä raportoinnista
 • Kokemus joistakin BI-järjestelmäprojektien osa-alueista, kuten määrittely, suunnittelu, toteutus, testaus, käyttöönotto ja ylläpito
 • Osaaminen ja kokemus jo(i)stakin BI-alueen teknologioista, kuten SAS, QlikView, Qlik Sense, Tableau, Microsoft (SQL Server ja PowerBI)
 • Kokemus ketteristä menetelmistä
 • Asiakaslähtöinen asenne ja halu toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa
 • Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu oppia uutta.
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Mitä BI-asiantuntija tekee

BI-asiantuntijana autat eri toimialojen asiakkaitamme hyödyntämään liiketoimintatietoa. Työskentelet yhdessä asiakastiimisi kanssa. Vastuullasi on tietovarasto- tai raportointiratkaisujen määrittelyä, suunnittelua ja toteutusta eri teknologiavälinein. Tehtäviisi voi kuulua osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden myös muita tietovarastoinnin ja/tai raportoinnin kehitystehtäviä. BI-asiantuntijana tunnistat myös asiakkaan kehitystarpeita ja autat meitä kehittämään palvelujamme. Varmistamme onnistumisesi koulutuksella sekä asiakastiimisi ja asiantuntijakollegojesi tuella.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn eri toimialojen asiakashankkeissa, jossa opit päivittäin uutta. Pääset osaksi sitoutunutta työyhteisöä keskisuureen ketterään yritykseen, jossa asiantuntijat ovat liiketoiminnan keskiössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin toimintatapoihin ja urakehitykseesi sekä kehittää ammatillista osaamistasi koulutusten kautta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan, kannustavan tulospalkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut. Työssä viihtymistäsi edistävät myös mukavat työkaverit, tiimin tuki, tiimitapahtumat sekä erilaiset henkilöstöjuhlat.

Kerro meille itsestäsi!

Kerro meille osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Täytä hakulomake ja lisää siihen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lähetä ne osoitteeseen job@aureolis.com. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lue Iriksen uratarina tästä.

Esimerkkejä asiakashankkeistamme täällä.

Hae tehtävää: BI-asiantuntija

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, rft.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Avoimiin tehtäviin