ANALYTIIKKA TUNNISTAA LIIKETOIMINTAMAHDOLLISUUDET

BI-analyytikko

Aureoliksen perusti 18 vuotta sitten kaksi henkilöä, joilla oli visio Suomen parhaista koodauspalveluista finanssisektorin asiakkaille. Tänään Aureolis on eri toimialoja palveleva liiketoimintatiedon hyödyntämisen asiantuntija, joka työllistää yli 150 BI-asiantuntijaa neljässä toimipisteessä. Olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi ja tuoneet markkinoille uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja sekä toteuttaneet innovatiivisia BI-ratkaisuja eri toimialojen asiakkaillemme.

Vastaamme kasvavaan asiakaskysyntään ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen BI-analyytikkoja kaikkiin toimipisteisiimme.

Valinnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

 • Kiinnostus BI-alueen tehtäviä sekä liiketoimintatiedon hyödyntämistä kohtaan
 • Data-analytiikan tai tilastomallinnuksen osaaminen
 • Kehittyneiden tilastomenetelmien kuten koneoppimisen tai big data -analytiikan tuntemus
 • Ohjelmistoarkkitehtuurien yleinen tuntemus, kuten tietovarastoinnin periaatteet ja tietomallinnuksen käsitteet
 • Osaaminen ja kokemus tilastovälineistä, kuten SAS, R ja SPSS
 • ETL-osaaminen jo(i)llakin seuraavista välineistä: Microsoft, SAS, Oracle, Informatica, IBM
 • Raportointiosaaminen jo(i)llakin seuraavista välineistä: Microsoft BI, SAS BI, Oracle OBIEE, Tableau, Qlik
 • Asiakaslähtöinen asenne ja halu toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa
 • Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu oppia uutta.
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Mitä BI-analyytikko tekee

BI-analyytikkona työskentelet haastavissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa ja autat asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaa analytiikan avulla. Työtehtäväsi vaihtelevat perinteisistä tilastollisesta mallinnuksesta koneoppiseen ja big data -analytiikkaan. Huomioimme osaamistaustasi ja kiinnostuksesi, ja meillä pääset halutessasi mukaan soveltamaan analytiikan uusimpia menetelmiä. BI-analyytikkona tunnistat myös asiakkaan kehitystarpeita ja autat meitä kehittämään analytiikan alueen palvelujamme. Varmistamme onnistumisesi koulutuksella sekä asiantuntijakollegoiden tuella.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn eri toimialojen asiakashankkeissa, jossa opit päivittäin uutta. Pääset osaksi sitoutunutta työyhteisöä keskisuureen ketterään yritykseen, jossa asiantuntijat ovat liiketoiminnan keskiössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin toimintatapoihin ja urakehitykseesi sekä kehittää ammatillista osaamistasi koulutusten kautta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan, selkeän sekä kannustavan tulospalkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut. Työssä viihtymistäsi edistävät myös mukavat työkaverit, tiimin tuki, tiimitapahtumat sekä erilaiset henkilöstöjuhlat.

Kerro meille itsestäsi!

Kerro meille osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Täytä hakulomake ja lisää siihen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lähetä ne osoitteeseen job@aureolis.com. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Tutustu BI-analytikkomme Minnan uratarinaan Rakkaudesta analytiikkaan.

Esimerkkejä asiakashankkeistamme täällä.

 

 

 

Hae tehtävää: BI-analyytikko

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, rft.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Avoimiin tehtäviin