Aureolis Yleisradion puitesopimustoimittajaksi

05.07.2017 Aureolis

Aureolis Oy on valittu yhdeksi Yleisradio Oy:n tietovarantojen ja raportoinnin kehittämisen puitejärjestelyn toimittajaksi. Yleisradio valitsi Aureoliksen puitesopimustoimittajaksi kummassakin kilpailutuksen hankintaerässä, jotka ovat raportoinnin ja tietovaraston kehittämisen sekä tiedolla johtamisen kehittämisen asiantuntijapalvelut.

Puitejärjestelyn kohteina ovat Yleisradion tietovararastojen kehittäminen ja ylläpito, tiedolla johtamisen prosessien ja toimintamallien kehittäminen sekä BI-strategian ja tiekartan suunnittelu. Yleisradion pidemmän aikavälin strategiana on yhdistää ja harmonisoida useista tietolähteistä saatava tieto keskenään luotettavaksi kokonaisuudeksi tiedolla johtamisen ja tietopääoman hyödyntämisen tueksi.

Yleisradio Oy on julkisen palvelun mediayhtiö ja Suomen suurin luovan työn yhteisö ja sisältötalo. Yle tuottaa monipuolista, laadukasta ja luotettavaa sisältöä sähköisille kanaville. Ylen neljän tv-kanavan ja kuuden radiokanavan palvelua täydentää maan laajin ja monipuolisin netti-tv ja radiotarjonta. Ylen pääomistaja on Suomen valtio, ja sen toiminta rahoitetaan kansalaisilta kerätyillä Yle-veroilla.

Aureolis Oy on vuonna 2001 perustettu Suomen johtava tietovarastointiin ja Business Intelligence -liiketoiminta-alueeseen keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Teemme asiakkaistamme kilpailukykyisempiä tuottamalla asiakaskohtaisia BI-ratkaisuja sekä BI-palveluja, jotka mahdollistavat tiedolla johtamisen jalostetun liiketoimintatiedon ja analytiikan avulla.

Jaa tämä artikkeli