Aureoliksen BI-akatemia perehdyttää tiedolla johtamiseen

18.07.2018 Aureolis

Aureoliksen BI-akatemia tarjoaa webinaareja, seminaareja ja koulutuksia Aureoliksen asiakkaille ja kaikille BI-alueesta kiinnostuneille. Koulutusten aihealueita ovat mm. tietovarastointi, tietomallinnus, tiedon laatu, BI-välineet ja -teknologiat, analytiikka, edistynyt analytiikka, tiedon visualisointi ja tiedolla johtaminen. Kouluttajina toimivat Aureoliksen kokeneet tiedolla johtamisen asiantuntijat. BI-akatemia tarjoaa myös yrityksille räätälöityjä BI-alueen koulutuksia.

Liiketoimintatiedon hallinnan (BI) vaatimukset kasvavat yrityksissä huimaa vauhtia. Välineet kehittyvät ja tavat johtaa organisaatiota tiedolla muuttuvat. ”Yrityskulttuurin muutostarve näkyy erityisesti jatkuvasti kehittyvällä BI-alueella, jossa Aureolis on menestyksekkäästi toiminut jo 17 vuotta. Olemme toiminnassamme lähellä asiakkaitamme ja sidosryhmiämme ja jaamme aktiivisesti meille kertynyttä BI-alueen tietämystä ja kokemusta”, toteaa Aureoliksen toimitusjohtaja Katja Ahola.

BI-akatemia palvelee myös Aureoliksen sisäisen koulutuksen tarpeita. BI-akatemiassa on järjestetty jo viisi suosittua trainee-ohjelmaa, jotka kouluttavat harjoittelijoita BI-alueen osaajiksi. ”Rekrytoimme jatkuvasti aktiivisesti ja olemme tietoisia siitä, ettei BI-osaajia valmistu riittävästi oppilaitoksista. Sisäinen koulutustarjontamme onkin tämän vuoksi ollut runsasta, ja BI-akatemia kokoaa sisäiset koulutuksemme erityislinjoineen saman otsikon alle”, kertoo toimitusjohtaja Katja Ahola.

BI-akatemian webinaaritallenteita löytyy BI-akatemiamme sivuilta:

Jaa tämä artikkeli