työn ja vapaa-ajan tasapaino

Oma aika, työaika, laatuaika – miten toteutuu työn ja vapaa-ajan tasapaino

11.06.2020 kirjoittaja:

Vastaamme vuosittain Siqni-kyselyyn, jolla selvitetään henkilöstölle merkityksellisiä asioita ja niiden toteutumista Aureoliksessa. Kysely on toteutettu nyt kahdesti, ja molemmilla kerroilla henkilöstön TOP 5 -arvolistalle on noussut Työn ja vapaa-ajan tasapaino. Kummallakin kerralla henkilöstö on arvioinut, että se toteutuu meillä hyvin. Tästä voimme olla yrityksenä ylpeitä ja yksilöinä kiitollisia.

Lue lisää »

vuoden kouluttaja

Aureolis on yhteisö – vuoden kouluttaja kiittää kollegoja

24.04.2020 kirjoittaja:

Keväisin palkitsemme henkilöstön tilinpäätöstapahtumassamme BI-akatemian vuoden kouluttajan. Tänä vuonna kunnia meni Data Engineer Juhani Salolle. Juhani piti koko henkilöstön Teams-kokouksessa kiitospuheen, jossa tiivistyy hienosti mitä haluamme olla: Aureolis on hitusen enemmän kuin työpaikka. Se on tekijöidensä näköinen yhteisö.

Lue lisää »

Työhyvinvointia ja yhteisöllisyyttä pelaamalla

20.12.2019 kirjoittaja:

Työkavereiden näkeminen muutenkin kuin työn merkeissä lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta, ja se heijastuu hyvänä työilmapiirinä myös työpäivien aikana.

Lue lisää »

tiimitapahtumat

Tiimitapahtumat hitsaavat työporukkaa yhteen

14.06.2019 kirjoittaja:

Mielestäni on todella hienoa, että Aureolis panostaa niin paljon henkilöstön virkistystapahtumiin. Tiimitapahtumien rinnalla meillä on säännöllisesti toimipistekohtaisia tapahtumia sekä koko firman tilaisuuksia.

Lue lisää »

vanhemmuus

Työ ja vanhemmuus – joustavasti yhdessä

10.05.2019 kirjoittaja:

Perhevapaani jälkeen työaikani oli aluksi 60 % ja muutaman kuukauden jälkeen siirryin nelipäiväiseen viikkoon. Teen edelleen lyhennettyä työaikaa ja olen perjantait pojan kanssa kotona. Alku oli ihanan pehmeä työajallisesti, kolme päivää töitä – neljä päivää vapaata.

Lue lisää »