VISUALISOITU TIETO TUKEE TIEDOLLA JOHTAMISTA

Epec – Tietovarastoratkaisu ja datan visualisointi tiedolla johtamisen tueksi

Epec Oy on Ponsse-konsernin Seinäjoella sijaitseva tytäryhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa liikkuvien työkoneiden koneenohjausjärjestelmiä, elektroniikkaa ja ohjelmistoja vaativiin käyttöolosuhteisiin. Epec on perustettu vuonna 1978, ja se on valmistanut PONSSE-tietojärjestelmätuotteet vuodesta 2004 alkaen.

Aureolis suunnitteli ja toteutti Epecille datankeruun automatisointiin perustuvan tietovarastoratkaisun, jonka datat muutetaan tiedoksi visualisoimalla ne liiketoimintojen käyttöön. Hankkeessa Epecin tavoitteena oli päätöksenteon helpottaminen ja nopeampi reagointikyvykkyys dataa hyödyntämällä. Epecillä tiedolla johtamisen hyödyt oli tiedostettu jo pitkään, ja ratkaisun avulla dataa kyetään hyödyntämään entistä tehokkaammin liiketoiminnan tukena.

Uusi liiketoimintatiedon hyödyntämisen ratkaisu on otettu erittäin hyvin vastaan. ”Läpinäkyvyys, tiedon saaminen ja jakelu ovat helpottuneet huomattavasti. Ratkaisu on käytössä useissa eri liiketoiminnoissamme, ja laajennuksia on tulossa. Saadut hyödyt ovat merkittävät”, kertoo IT Team Leader Ville Ahola.

Ville Ahola, IT Team Leader: Mutkatonta ja erittäin ammattimaista toimintaa. Suosittelen Aureolista lämpimästi!

Teemu Raitis, Toimitusjohtaja: Toteutetun ratkaisun avulla saamme kysymyksiimme vastaukset todella nopeasti – huomenna tarve on jo muuttunut.

Haluatko keskustella lisää aiheesta? Ota yhteyttä!

Tomi Levelä

Tomi Levelä

tomi.levela@aureolis.com

050 348 4960