AMMATTITAITOINEN PROJEKTINHALLINTA MAHDOLLISTAA KEHITYKSEN

Aureoliksen perusti 18 vuotta sitten kaksi henkilöä, joilla oli visio Suomen parhaista koodauspalveluista finanssisektorin asiakkaille. Tänään Aureolis on liiketoimintatiedon hyödyntämisen asiantuntijayritys, joka työllistää yli 150 BI-asiantuntijaa neljässä toimipisteessä. Olemme kasvaneet tuloksellisesti joka vuosi ja tuoneet markkinoille uudenlaisia tiedolla johtamisen palveluja sekä toteuttaneet innovatiivisia BI-ratkaisuja eri toimialojen asiakkaillemme.

Haemme edelleen kasvua ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen projektipäälliköitä, jotka haluavat kehittyä BI-alueen asiantuntijatehtävissä.

Valinnassa painotamme seuraavia osa-alueita:

 • Kiinnostus BI-alueen tehtäviä sekä liiketoimintatiedon hyödyntämistä kohtaan
 • Tehtävään sopiva koulutus ja mahdolliset sertifioinnit
 • Kokemusta projektitiimin johtamisesta ja/ tai ohjelmistoprojektien johtamisesta
 • Kokemus projektien määrittelystä
 • Kokemus ketteristä projektinhallintamenetelmistä
 • Asiakaslähtöinen asenne ja halu toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa
 • Oma-aloitteisuus, ongelmanratkaisukyky ja halu oppia uutta.
 • Organisointikyky
 • Vuorovaikutus- ja tiimityötaidot

Mitä projektipäällikkö tekee

Projektipäällikkönä työskentelet haastavissa ja monipuolisissa asiakasprojekteissa ja autat asiakkaitamme hyödyntämään liiketoimintatietoa tehokkaasti. Vastuullasi on asiakkaidemme vaativien tietovarastointi- ja raportointihankkeiden johtaminen. Tehtäviisi voi kuulua osaamisesi ja kiinnostuksesi huomioiden myös tiedolla johtamisen projektien johtaminen. Projektipäällikkönä johdat projektitiimiä, luot tiimissä yhteishenkeä ja varmistat projektin valmistumisen laadukkaasti ja suunnitelman mukaisesti. Projektipäällikkönä tunnistat myös asiakkaan kehitystarpeita ja autat meitä kehittämään palvelujamme. Varmistamme onnistumisesi koulutuksella sekä asiantuntijakollegojesi tuella.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn eri toimialojen asiakashankkeissa, jossa opit päivittäin uutta. Pääset osaksi sitoutunutta työyhteisöä keskisuureen ketterään yritykseen, jossa asiantuntijat ovat liiketoiminnan keskiössä. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa yhteisiin toimintatapoihin ja urakehitykseesi sekä kehittää ammatillista osaamistasi koulutusten kautta. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan, kannustavan tulospalkkauksen sekä hyvät työsuhde-edut ja työterveyspalvelut. Työssä viihtymistäsi edistävät myös mukavat työkaverit, tiimin tuki, tiimitapahtumat sekä erilaiset henkilöstöjuhlat.

Kerro meille itsestäsi!

Kerro meille osaamisestasi sekä kiinnostuksen kohteistasi. Täytä hakulomake ja lisää siihen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lähetä ne osoitteeseen job@aureolis.com 17.6. mennessä. Jätä hakemus pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Tutustu Aueroliksessa työskentelyyn Hannan uratarinassa.

Esimerkkejä asiakashankkeistamme täällä.

Hae tehtävää: Projektipäällikkö / Scrum master

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, rft.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Avoimiin tehtäviin