BI-AKATEMIASSA OPIT TIEDON HYÖDYNTÄMISEN AMMATTILAISEKSI

BI-harjoittelija

Mitä jos rakentaisit urasi liiketoimintatiedon hallinnan eli Business Intelligencen parissa, joka on nopeimmin kasvava tietotekniikan alue? Meillä pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä, joka tukee kasvuasi BI:n moniosaajaksi. Harjoittelujakson aikana saat valmiudet toteuttaa mielenkiintoisia BI-ratkaisuja, joista asiakkaamme saavat selvää liiketoimintahyötyä.

Etsimme nyt Espoon toimistollemme useita BI-harjoittelijoita, jotka Aureoliksen BI-akatemiassa oppivat Business Intelligence -järjestelmäkehitystä ja sitä kautta pääsevät mukaan tekemään asiakkaidemme liiketoimintaa ohjaavia Business Intelligence -ratkaisuja.

BI-akatemiamme vetäjinä toimivat alansa huiput, jotka luotsaavat harjoittelijamme BI-alueen osaajiksi. Nyt alkava BI-akatemian trainee-ohjelma on järjestyksessään kuudes, ja aiemmista harjoittelijoista olemme jo saaneet uusia tärkeitä jäseniä asiakastiimeihimme.

Sovit BI-akatemiaan loistavasti, mikäli sinulla on kykyä toimia tiimissä, oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Erityisen hienoa on, jos sinulla on jo hieman kokemusta tietovarasto– ja/tai raportointiohjelmistoista (Microsoft, SAS, Oracle, SAP, IBM, Tableau, Qlik).

Työsuhde on vakituinen ja palkallinen harjoittelujakso kestää kuusi kuukautta. Harjoittelujakson jälkeen myös osa-aikainen työ onnistuu, jos esimerkiksi opintosi ovat vielä kesken. Kuukausipalkan lisäksi tarjoamme jo harjoittelujaksolla seuraavat edut:

  • Lounasetu
  • Työmatkaetu
  • Modernit työvälineet
  • Liikunta- ja kulttuuriedut
  • Laaja työterveyshuolto
  • Kattava virkistystoiminta

Trainee-ohjelman aloituspäivä on ma 1.10. ja haastattelut pidetään to 23.8. Täytä hakulomake ja lisää siihen CV:si, palkkatoiveesi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi tai lähetä ne osoitteeseen job@aureolis.com ti 7.8. mennessä.

Haluatko kuulla lisää? Järjestämme Facebook live-lähetyksen to 26.7. klo 14:00, jossa trainee-ohjelman läpikäynyt Aleksi kertoo kokemuksistaan ja vastailee kysymyksiin BI-akatemiaan liittyen. Tervetuloa mukaan!

Voit myös lukea maaliskuussa 2017 BI-akatemiassamme aloittaneen Pasin mietteitä uransa alkutaipaleesta Aureoliksessa.

Tutustu esimerkkeihin tulevista työtehtävistäsi asiakastarinoidemme kautta.

Hae tehtävää: BI-harjoittelija

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, rft.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tutustu muihin avoimiin tehtäviin

Avoimiin tehtäviin